Groeilabz-Bootcamp 'Duurzaam mobiliteitsmanagement'

Mobiliteit is een belangrijk onderwerp in het HR-beleid van organisaties. Met een aantrekkelijk mobiliteitsbeleid kan je je als werkgever onderscheiden en het welzijn van werknemers verbeteren. Het bootcamp biedt de mogelijkheid om snel te leren welke maatregelen je als organisatie kunt nemen voor een duurzaam mobiliteitsbeleid.

Adobe Stock 435058461 Editorial Use Only
Kleur Tekengebied 1

Waarom deelnemen aan dit bootcamp? 

Mobiliteit is alomtegenwoordig. Het thema wint dus ook aan belang in het HR-beleid van jouw organisatie: met een aantrekkelijk mobiliteitsbeleid kan je je onderscheiden als werkgever én het welzijn van je werknemers verhogen. Bovendien is mobiliteit een van de zes thema’s binnen Ecoswitch, het nieuwe verduurzamingstraject voor sociale ondernemingen. Niets te laat dus om deel te nemen aan dit bootcamp: je leert in snel tempo welke maatregelen je als organisatie kan nemen om de switch te maken naar een meer duurzaam mobiliteitsbeleid. En zo kom je als werkgever weer een trapje hoger te staan op de sollicitatieladder.

Via een duidelijk stappenplan kan je vervolgens zelf aan de slag om de gewenste gedragsverandering bij de medewerkers van jouw organisatie te bereiken.  

Overtuigd? Dan kom je waarschijnlijk graag te weten wat je te wachten staat!

Waar en wanneer vindt het bootcamp plaats?

Het bootcamp gaat van start in Gent in Bedrijvencentrum De Punt

🚲 Je hebt de mogelijkheid om een BlueBike voucher aan te vragen voor dit bootcamp.

OPGELET, de eerste sessie is een volledige dag.

  • Vrijdag 15/03 van 09.30u tot 17.00u : kickoff moment
  • Vrijdag 19/04 van 13.30 tot 17.00u
  • Vrijdag 17/05 van 13.30 tot 17.00u
  • Vrijdag 14/06 van 13.30 tot 17.00u