Groeilabz lanceert nieuwe bootcamp ‘Mobiliteitsmanagement en gedragsverandering’

Wil je graag zelf aan de slag met mobiliteit in je organisatie? Schrijf je dan in voor deze interactieve en praktijkgerichte bootcamp op maat van sociale ondernemingen.

  • Verkenner
  • Opleiding
  • Mobiliteit
Impact: 3/5
Investering: 3/5

Groeilabz, wat is het?

Groeilabz is een opleidingsformat voor managers (middelmanagement, directors en bestuurders) binnen sociale ondernemingen. Het biedt verschillende bootcamps aan waarin de deelnemer in een korte tijdsspanne zijn vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt. Deze interactieve bootcamps werken rond een specifieke case die je naderhand meteen kan toepassen. Omdat de opleiding gegeven wordt aan telkens acht deelnemers uit verschillende sociale ondernemingen, wordt er gegarandeerd veel kennis uitgewisseld. Deze opleidingen vinden plaats in een open en vertrouwelijke sfeer en worden professioneel begeleid door aangeschreven experts.

Nieuwe bootcamp ‘Mobiliteitsmanagement en gedragsverandering’

De eerste editie van de bootcamp ‘Mobiliteitsmanagement en gedragsverandering’ start dit najaar. De opleiding is gericht op medewerkers die in hun organisatie aan de slag willen met het thema mobiliteit. Tijdens de bootcamp maak je kennis met alle facetten van het mobiliteitslandschap en leer je zelf een mobiliteitsplan op te maken. Bovendien zet je de eerste stappen voor een praktijkopdracht.

Meer informatie over deze bootcamp vind je binnenkort op de website van Groeilabz.

www.groeilabz.be