De Winning: “We zijn doeners en maken de wereld groener en lekkerder”

Sociale onderneming De Winning heeft de prijs voor meest impactvolle duurzaamheidsverslag van 2022 uit de brand gesleept.

De Winning ziet hiermee haar jarenlange inspanningen beloond om niet alleen een dynamische en groeiende sociale onderneming uit te bouwen, maar daarbij ook al haar stakeholders te betrekken. Via haar open manier van communiceren, functioneert De Winning als inspiratiebron voor andere sociale ondernemingen en breder!

  • Verkenner
  • Publicatie
Impact: 3/5
Investering: 3/5

Twee awards voor De Winning

De uitreiking van de ‘Award for Belgian Sustainability Reports’ van het Instituut van de Belgische Bedrijfsrevisoren vond plaats op 29 november 2022 in Brussel. De prijs beloont organisaties die op transparante wijze communiceren over hun inspanningen rond het verbeteren van hun milieu-, sociale en bestuurlijke impact.

De Vlaams-Brabantse/Limburgse onderneming viel zelfs twee keer in de prijzen: een keer voor ‘verslag met de meeste impact’ en een keer voor ‘creativiteit en originaliteit’. Telkens binnen de categorie ‘andere ondernemingen’.

Neem alvast een voorsprong met onze bootcamp Duurzaamheidsverslag

Wil jij meer weten over wat een duurzaamheidsverslag kan betekenen voor jouw onderneming en hiermee concreet aan de slag gaan? Dan is deze bootcamp iets voor jou! Schrijf je in via www.groeilabz.be.